Teinileffan poreallasbileiden kuvat julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn huippusuosittujen High School Musical -teinielokuvien myötä suursuosioon aikanaan noussut 23-vuotias Vanessa Hudgens tuli aikoinaan tunnetuksi alastonkuviensa merkeissä. Viime aikoina neitokainen on päätynyt viihdelehtien sivuille lähinnä bikinikuviensa ja romanssiensa merkeissä.

Nyt Vanessa Hudgens on kuvattu kollegojensa kanssa Spring Breakers -elokuvansa kuvauksissa poreallasbileissä. Bikineissä keikistelleet nuoret kaunottaren päätyivät viimeisenä kuvauspäivänä paparazzikuviin bikineissä.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

Kuvissa nähdään myös teinitähti Vanessa Hudgens ja nouseva näyttelijälupaus Ashley Benson.

Vanessa Hudgens seurustelee nykyisin 20-vuotiaan näyttelijä Austin Butlerin kanssa. Viime syyskuussa näyttelijä-laulaja kiinnitettiin Frozen Ground -murhaelokuvaan, jossa hän näyttelee sarjamurhaajan uhria. Taannoin Vanessa poseerasi Candie’s-vaatemalliston mainoskuvissa pienessä hameessa ja bikineissä.