NIcole Coco Austin unohti pukea alushousut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole “Coco” Austin tuli alunperin tunnetuksi hiphop-tähti Ice T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon rohkeiden poseeraustensa ansiosta. Vaalea povipommi nauttii nykyisin antaumuksella saamastaan huomiosta.

Bulimiastaan taannoin kertonut Coco on saanut etenkin mieskatsojilta suitsutusta muhkeasta takamuksestaan ja rintavarustuksestaan. Nyt 32-vuotias kaunotar on unohtanut pukea pikkuhousut jalkaansa ja tietenkin kommentoinut ”mokaa” oikein kuvan kanssa.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.