George Clooney pidätetty – käsiraudoissa poliisiautoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ahkerana ihmisoikeuksien puolustajana tunnettu näyttelijä George Clooney on tänään pidätetty Yhdysvalloissa. Hänet kuljetettiin poliisiautoon käsiraudoissa ja vietiin poliisiaseman putkaan.

George Clooney on tehnyt paljon hyväntekeväisyystyötä Darfurin konfliktin parissa ja varhain tänä aamuna Suomen aikaa hän oli osoittamassa mieltään Sudanin suurlähetystön edustalla. Supertähti piti paikalla palopuheen mielenosottajille, mutta pian sen jälkeen poliisi saapui paikalle ja pidätti muiden mielenosoittajien lisäksi myös Clooneyn.

George Clooney on tehnyt jo pitkän uran näyttelijänä. Suuren kansan tietoisuuteen Clooney nousi vuonna 1994 alkaneen suositun Teho-osasto -sarjan myötä. Viime vuodet näyttelijä on keskittynyt lähinnä elokuviin ja kunnostautunut näyttelemisen lisäksi myös ohjaajana. Näyttelijäkomistuksella on kerrottu olevan kiero huumorintaju, sillä hän tykkää tehdä kepposia kavereilleen. Näyttelijä Don Cheadle vitsaili Clooneyn olevan 11-vuotias kakara.