Lindan silikonirinta räjähti kesken realityohjelman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina maailmalla on uutisoitu laajasti ranskalaisista viallisista silikoni-implanteista, jotka tulisi heti poistaa tai vaihtaa. Nyt eräs ruotsalainen julkkiskaunotar on joutunut sairaalaan silikonirintansa räjähdettyä realityohjelmien kuvauksissa.

24-vuotias Linda Hellqvist otti Viidakon kuningatar -ohjelman kuvauksissa osaa mutapainiin, kun hänen rintaansa kohdistui niin suuri paine, että silikoni-implantti hajosi. Povipommi kiidätettiin välittömästi sairaalaan.

– Se oli hullua! Se vain räjähti. Muut olivat kovin huolissaan minun voinnistani, Linda kommentoi The Sun -lehden mukaan.

Nyt Hellqvist on lennätetty Ruotsiin, jossa rinta joudutaan korjaamaan leikkauksella. Malesiassa kuvatussa selviämisohjelmassa kymmenen kaupunkilaista julkkista ottaa mittaa toisistaan.