Maailman suosituin poikabändi paljasti ihannenaisensa

Nettivideot Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Britannian X Factor -kilpailussa syntynyt bändi niittää parhaillaan menestystä myös Suomessa.

Äskettäin Malikin kerrottiin keskeyttäneen hetkeksi Yhdysvaltojen kiertueensa tätinsä kuoleman vuoksi. Malik on jo palannut takaisin bändin pariin. Nyt yhtyeen pojat ovat kertoneet millainen nainen on heidän mieleensä. Nickelodeon-kanavan videolla One Direction kertoi huumorintajuisen, mukavan ja söpön tytön miellyttävän heitä. Liam kertoi pitävänsä ujoista tytöistä, joiden kanssa on hauska olla.

– Pidän tytöstä, joka on rento, eikä ota elämää liian vakavasti, kertoo Zayn Malik videolla.

Videolla bändiläiset paljastavat myös mielipiteet toisistaan. Heidän mukaansa Louis on bändin jokeri, kun taas Harry on hurmaava kiharapää. Niallia muut pojat kuvaavat rennoksi tyypiksi, jolla on aina hymy naamallaan. Liam on One Directionin poikien mukaan bändin isähahmo. Zayn Malikia muut bändiläiset pitävät salaperäisenä.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.