Osama Bin Ladenin vaimot tappelivat vankilassa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Naisten väliset kissatappelut eivät yleensä ole kauhean kaunista katsottavaa. Nyt otsikoissa on tapaus, jossa vankilassa olleet naiset ottivat yhteen miehen takia. Kyseessä ollut mies ei kuitenkaan ollut mikään aivan tavallinen kaduntallaaja, vaan edesmennyt terroristijohtaja Osama Bin Laden.

Tapelleet naiset ovat The Sun -lehden mukaan olleet Bin Ladenin vaimoja. Naiset ovat olleet vangittuna terrorijohtajan kuolemasta asti, eli tämän vuoden toukokuussa kokonaisen vuoden. Kissatappelu sai alkunsa, kun Bin Ladenin nuorin vaimo, 29-vuotias Amal syytti miehen vanhempaa vaimoa, 61-vuotiasta Khairiahia terrorijohtajan kuolemasta.

Tämän seurauksena naiset alkoivat vartijoiden yllätykseksi käymään toistensa kimppuun. Tappelun seurauksena naisia ei jätetä hetkeksikään yksin toistensa seuraan, sillä heidän pelätään tappavan toisensa. Nuorempi vaimo Amal on täysin varma, että Khairiah paljasti Bin Ladenin olinpaikan hänet tappaneille Yhdysvaltain erikoisjoukoille – ollen siten vastuussa tämän kuolemasta.

Khairiahin taas sanotaan olevan erittäin kateellinen Amalille, koska tämä pääsi terrorijohtajan vuoteeseen useammin kuin hän. Kunnon kissatappelun ainekset olivat olleet siis muhimassa jo pidemmän aikaa.

– Khairiah syytti, että Amal roikkui Osaman seurassa kuin 24 tuntia päivässä seksiä haluava prostituoitu, selittää parivaljakkoa tappelun takia kuullustellut pakistanilaiskomentaja.