Willow Smithin uusi tyyli ihmetyttää: ”Ei kai tästä tule trendiä?”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supertähti Will Smithin julkkisperheen nuorin tähti Willow Smith nousi Whip My Hair -singlellään kertaheitolla tähdeksi, sillä kappaleesta tuli suuri hitti. Samalla neitokaisesta tuli roolimalli ja hänen hiuksistaan trendi. Tyttö järkytti fanejaan aiemmin ajelemalla päänsä kaljuksi.

Mini-Rihannaksi ulkonäkönsä, ystäviensä, esiintymistyylinsä ja rohkean asenteensa vuoksi kutsuttu 11-vuotias neitokainen on nyt jälleen vaihtanut tyyliään. Smith bongattiin nimittäin eilen New Yorkin kaduilta vihreähiuksisena.Kuva: SplashKuva: Splash

Tytön lyhyt sänkimäinen tukka oli kauttaaltaan värjätty vihreäksi. Willow osoitti erikoista tyylitajua paitsi kuontalonsa värivalinnalla, myös asuillaan. Tyttö oli pukeutunut outoon viittamaiseen mustaan takkiin ja urheilullisiin korkokenkiin.

Taannoin nuori tähti ikuistettiin Jaden-veljensä kanssa poistumassa Louis Vuittonin julkkistapahtumasta. Willow’n juhla-asu lähenteli jo Lady Gagan ja kollegojen vastaavia. Aika näyttää haluavatko pikkutytöt pian päähänsä vastaavia luomuksia. Hiusten lähdettyä kalju pää antaa mahdollisuuksia monenlaisiin virityksiin.