Suosittu suomalainen radiojuontaja menehtyi äkillisesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pirkanmaalaiset radiokuuntelijat saivat tänään yllättävän suru-uutisen, kun suositun radiojuontajan kerrottiin menehtyneen äkillisesti. Kuolemantapauksen vuoksi Sun Radio -kanavan ohjelma päätettiin iltapäivällä keskeyttää.

Sun Radio vahvisti tänään Facebook-sivuillaan, että kanavan pitkäaikainen juontaja Marko Sjöberg menehtyi lauantaina lyhyen sairauden jälkeen. Vaasalaisyntyinen Marko Sjöberg asui ja työskenteli pitkään toimittajana Tampereella ja Sun Radiossa, mutta hänen toimittajauransa alkoi kuitenkin Vaasassa jo kolme vuosikymmentä sitten.

Vaasassa Sjöberg työskenteli toimittajana monipuolisesti sanomalehdessä, radiossa ja televisiossa. Suosikkitoimittajaksi myös Vaasassa noussut Sjöberg tuli aikoinaan tunnetuksi erityisesti urheilutoimittajana, mutta uralle mahtui myös matkailualan toimituksellisia töitä.