Robert Pattinson ei uskalla riisua – kateellinen kollegansa vartalosta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miljoonien naisten päiväunien kohteeksi Twilight-vampyyrielokuvien myötä noussut Robert Pattinson yllätti äskettäin faninsa, kun näyttelijäkomistus ajeli päänsä lähes kaljuksi. Pattinson vieraili vastikään Berliinin kuuluisassa The KitKatClub -strippiklubilla isänsä kanssa.

Robert Pattinson kertoi taannoin, ettei juurikaan pidä alastonkohtauksista. Nyt 25-vuotias näyttelijäkomistus kertoi olevansa katkera kollegalleen Taylor Lautnerille tämän treenattujen vatsalihasten takia. Pattinson nimittäin kertoi, että hänen tulisi tehdä ”täydellinen elämänmuutos”, jos hän haluaisi itselleen kollegansa upean ”12-packin”.

– Minun pitäisi tehdä täydellinen elämänmuutos, jos haluaisin tehdä jatkossa elokuvia paidattomana. Kaikki ovat hullaantuneita Taylor Lautnerin 12-packiin, mutta minä olen vain ihan normaali ihminen, Robert Pattinson kertoi Reveal-lehdelle.

Äskettäin Pattinsonista oli liikkeellä rajuja väitteitä. Hänen väitettiin pettäneen pitkäaikaista tyttöystäväänsä Kristen Stewartia näyttelijätär Sarah Roemerin kanssa. Lähteiden mukaan Pattinson vietti eräänä viikonloppuna läheisiä hetkiä Paranoia-elokuvasta tutun kaunottaren kanssa. Pattinson herätti viimeksi teinitytöissä kauhua leikkaamalla tutuksi tulleet vaaleat kutrinsa kokonaan pois. Uusi look nähtiin Bel Ami -elokuvan lehdistötilaisuudessa.