StaraTV: RNO & Fintelligens yhdessä

Haastattelut StaraTV Viihde · Stara.fi

Suomen suosituin viihdeorkesteri ja Suomen suosituin hiphop-yhtye aloittavat musiikillisen yhteistyön. Riku Niemi Orchestra ja Fintelligens esiintyvät yhdessä Finlandia-talossa ensi torstaina 22. maaliskuuta. Nyt Stara julkaisee ennennäkemätöntä kuvamateriaalia kulissien takaa.

Riku Niemi on sovittanut Fintelligensin suurimmista hiteistä erikoisversiot 25-henkisen RNO:n ja Fintelligensin muodostamalle superkokoonpanolle. Fintelligens on aina ollut ennakkoluuloton suunnannäyttäjä ja musiikkigenrejen miksaaja, joten yhteistyö Riku Niemi Orchestran kanssa jatkaa luonnollisesti tätä perinnettä. Riku Niemi puolestaan näkee, että on säännöllisesti uskallettava kokeilla uutta, jotta taiteessa voidaan saavuttaa uusia näkökulmia ja innovaatioita.