Adelen jättimenestys jatkuu – ura silti katkolla

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Laulajatähti Adele joutui äskettäin hurjien väitteiden kohteeksi, kun ranskalaisen juorulehden mukaan hän esiintyisi kotipornovideolla. Adele on itse kiistänyt jyrkästi videon olemassaolon ja jatkossa väitteitä puidaankin todennäköisesti oikeudessa. Laulajatähti on lähiaikoina ollut otsikoissa myös aloitettuaan laihduttamaan Atkinsin dieetin avulla.

Laulajattaren menestysalbumi 21 oli vuonna 2011 maailmaan myydyin levy. Nyt neitokainen on saanut nimiinsä myös toisen ennätyksen, sillä kyseinen levy on noussut Britanniassa maassa seitsemänneksi eniten myydyksi levyksi koskaan, kertoo The Sun -lehti. Huiman suosion saavuttanutta levyä on myyty maassa yli neljä miljoonaa kappaletta. Tämän seurauksena laulajatähti ohitti myydyimpien levyjen listalla legendaarisen Pink Floyd -yhtyeen Dark Side Of The Moon -albumin, joka ilmestyi vuonna 1973.

Jos laulajattaren 21-levyä myydään Isossa-Britanniassa vielä 12.000 kappaletta lisää, ohittaa se listalla Dire Straits -rockbändin vuonna 1985 ilmestyneen Brothers In Arms -levyn. Listan ykköspaikkaa maassa eniten myytynä albumina pitää Queen-yhtye parhaita hittejään sisältävällä Greatest Hits -levyllään. Kyseistä levyä on myyty maassa melkein kuusi miljoonaa kappaletta.

Soul-laulaja Adele teki äskettäin näyttävän paluun Grammy-palkintogaalassa pitkän sairauslomansa jälkeen. 21-albumillaan supertähdeksi noussut Adele joutui viime vuonna leikkaukseen, jossa hänen äänihuulistaan poistettiin hyvälaatuinen kasvain. Samalla supertähti kertoi taannoin Vogue-lehdelle, että hän aikoo vetäytyä musiikkiuraltaan neljäksi tai viideksi vuodeksi.