Asuisitko sinä näin? Kiinalaisperhe asuu vessassa!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailmalla uutisoitiin äskettäin eBay-nettikaupassa myynnissä olevasta maailman pienimmästä talosta, joka on ainoastaan 5,9 neliömetrin kokoinen. Nyt otsikoissa on vielä erikoisempi asunto, sillä kiinalaispariskunnan kerrotaan asuvan tilassa, joka oli ennen julkinen vessa.

Zeng Lingjun -niminen mies, hänen vaimonsa ja heidän lapsensa asuvat Shenyangin kaupungissa sijaitsevassa vessassa. AsiaOne-nettisivusto kertoo, kuinka lukkoseppänä työskentelevä Lingjun oli kaupunkiin muuttaessaan tarvinnut asunnon, joten mies vuokrasi käyttöönsä julkisen vessan. Yritteliäs mies alkoi tekemään vessastaan käsin lukkosepän ja suutarin töitä.

Myöhemmin Lingjun meni naimisiin ja sai lapsen – nyt koko perhe majailee erikoisessa asunnossa. He muokkasivat vessakoppeja ja laittoivat vessanpönttöjen päälle lautoja, joiden päällä he nukkuvat. Pariskunta kertoo, että aina kun haju alkaa käymään sietämättömäksi, he vetävät vessan. Perhe myös säilyttää tavaroitaan vessakopeissa.