Mies varasti keksejä naapurista – tuomittiin vankilaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme aiemmin tänä vuonna tapauksesta, jossa eräs naisopiskelija joutui poliisien käsirautoihin kurpitsavarkauden takia. 23-vuotias nainen oli unohtanut maksaa kauppareissullaan kahden euron arvoisen kurpitsan ja hän joutui oikeuden eteen varkaudesta syytettynä.

Nyt erään 30-vuotiaan miehen uutisoitiin joutuneen kaltereiden taakse keksivarkauden takia. Iowassa asuva Terrell Lillybridge oli nimittäin varastanut naapurinsa kodista Girl Scout -merkkisiä keksejä. Rikostaustainen mies rikkoi keksivarkautensa takia ehdonalaisuuttaan, joten keksin himoinen mies tuomittiin vankilaan ehdonalaisensa laiminlyömisen takia.

Viranomaisten mukaan Terrell Lillybridge oli keksivarkauden lisäksi saanut potkut työpaikaltaan. The Smoking Gun -sivuston mukaan mies tuomittiin vuonna 2007 lähes viideksi vuodeksi vankilaan, kun hän jäi kiinni aseiden hallussapidosta. Tänä vuonna ehhdonalaiseen päässyt mies joutui kuitenkin pian takaisin kaltereiden taakse kuudeksi kuukaudeksi keksirötöksen ja potkujensa takia.