Nickelback ensimmäistä kertaa Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadan menestyneimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuva Nickelback saapuu ensimmäiselle Suomen-visiitilleen syksyllä osana laajaa maailmankiertuettaan. Tuoreimmalla albumillaan Here And Now kultaa Suomessa myynyt bändi esiintyy Helsingissä 16. syyskuuta.

Nickelback julkaisi uusimman levynsä Here And Now marraskuussa ja sen nousi suoraan Yhdysvaltain albumilistan toiselle sijalle. Tammikuuhun mennessä se oli ylittänyt Suomessakin kultalevyrajan, eli yli 10.000 myytyä levyä. Levyltä lohkaistut singlet When We Stand Together ja Lullaby ovat soineet tiiviisti radiokanavilla myös Suomessa.

Nickelback teki läpimurtonsa vuonna 2001 How You Remind Me -singlellään ja siitä lähtien Nickelbackin musiikki on kuulunut maailman rockradioiden soitetuimpiin. Bändi on ollut uransa aikana viisi kertaa Grammy-ehdokkaana ja saanut kolme American Music Awards -palkintoa sekä 12 Juno-palkintoa.