Jennifer Lawrence esitteli muotojaan New Yorkissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Jennifer Lawrence on suurelle yleisölle vielä varsin tuntematon nimi, mutta viime aikoina amerikkalaiskaunottaren ura on ollut huimassa nousukiidossa. Oscar-ehdokkuudenkin taannoin saanut Lawrence nimittäin nähdään pian Suomenkin valkokankailla odotetussa Nälkäpeli -elokuvassa.

Nyt 21-vuotias näyttelijätär on poseerannut rohkeassa vihreässä asussa Nälkäpeli-elokuvansa New Yorkin ensi-illassa. Neitokaisen asun kaula-aukko oli nimittäin todella paljastava, eikä alle ollut luonnollisestikaan mahtunut mitään.Kuva: SplashKuva: Splash

Aiemmin tällä viikolla Jennifer kertoi, ettei hän juurikaan ehtinyt pitää huolta henkilökohtaisesta hygieniastaan elokuvan kuvauksissa. Jenniferin mukaan hän olikin yleensä likainen, eikä jaksanut pestä kuvauksissa käytettyä tekoverta ihostaan päivän päätteeksi. Nuoren tähden mukaan kuvauksissa oli vaarallinen tunnelma, sillä kuvauspaikan metsissä tiedettiin olevan emokarhuja pentuineen.

Jennifer Lawrence on nähty jo monissa menestyneissä elokuvissa kuten X Men ja Winter’s Bone. Jälkimmäisestä kaunotar sai Oscar-ehdokkuuden. Kriitikoiden ylistämä Lawrence on kertonut, ettei hän ole koskaan opiskellut näyttelemistä. Neitokainen on huomioitu myös miesten silmissä, sillä hänet valittiin taannoin Ask Men -sivuston äänestyksessä halutuimpien naisjulkkisten joukkoon.