Hugh Hefnerin poika tuomittiin Playboy-mallin pahoinpitelystä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kerroimme aiemmin, että Playboy-moguli Hugh Hefnerin vanhimman pojan Marston Hefnerin epäiltiin pahoinpidelleen tyttöystävänsä, vuoden Playmateksi 2011 valitun Clarie Sinclairin. 21-vuotiaan Marstonin epäiltiin potkaisseen ja lyöneen mallityttöystäväänsä vatsaan. Nyt mies on saanut tuomion pahoinpitelystä.

TMZ-sivuston mukaan Marston on tuomittu osallistumaan 52 viikkoa kestävälle perheväkivaltaa käsittelevälle kurssille. Miestä syytettiin pahoinpitelyn lisäksi myös vahingonteosta, sillä Playboy-mallin kannettavan tietokoneen väitettiin myös kolhiintuneen pahoinpitelyn aikana. Marston ei kuitenkaan saanut tästä tuomiota. Oikeudessa mies ei myöntänyt syyllisyyttään kumpaankaan syytteeseen.

Kalifornian Pasadenasta alkanut tapahtumaketju koskee Playboy-mogulin pojan ja Playmaten riitaa. Marston alunperin myönsi poliiseille pariskunnan riidelleen, mutta hän kiisti pahoinpitelyn. Tyttöystävässä oli kuitenkin selviä merkkejä iskuista, joten mies pidätettiin.

Hugh Hefner on ollut naimisissa kahdesti Mildred Williamsin ja Kimberley Conradin kanssa. Hänellä on neljä lasta, Christie, David, Marston ja Cooper. Hefner oli menossa viime vuonna naimisiin kolmannen kerran 25-vuotiaan Crystal Harrisin kanssa, mutta blondi perui häät vain muutamaa päivää ennen suunniteltua avioitumista. Pariskunnalla olisi ollut ikäeroa huimat 60 vuotta.