Nicolen asu ei jättänyt arvailun varaa – uudet rinnat esittelyssä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Nicole Richie tuli alunperin tunnetuksi realitysarjan tähtenä tehdessään silloisen parhaan ystävänsä Paris Hiltonin kanssa Leidit landella -ohjelmaa. Sittemmin parivaljakon välit viilenivät, eikä Nicole kutsunut Hiltonia edes häihinsä.

Viime aikoina Nicole on keskittynyt perhe-elämään ja viettänyt hiljaiseloa kohuotsikoista. Hänet onkin nähty lehtien palstoilla lähinnä poseeraamassa kuntosalinsa edustalla. Kova treeni on tuoreimpien kuvien perusteella tuottanut myös tulosta, sillä raskauden jälkeiset kilot ovat karisseet viimeistä grammaa myöden samalla kun Nicolesta on tullut todellinen bikinihottis.Kuva: SplashKuva: Splash

Viime aikoina Nicolen on huhuttu hankkineen itselleen silikonirinnat, ja tuoreet kuvat Miami Beachilta osaltaan vahvistavat väitteet. Niissä Nicole nähdään nimittäin poikkeuksellisen muodokkaana ihonmyötäisessä mekossa.