Rita Rusicilla uskomaton bikinivartalo

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Italiasta on tullut maailman mallimarkkinoille kaunottaria viime aikoina harvakseltaan, kun merkittävä osa huippumalleista on tullut muista maista. Nyt tätä aukkoa on täyttämässä jo hieman ikääntynyt monitoimijulkkis Rita Rusic, joka on noteerattu jo pariinkin otteeseen kansainvälisessä mitassa.

Rita Rusic kuvattiin äskettäin rantalomalla Miamissa miehensä kanssa. Nyt 51-vuotias kaunotar esitteli bikinivartaloaan valkoisissa bikineissä Floridan auringon alla. Rita Rusicia ei uskoisi ulkonäön perusteella yli viisikymppiseksi naiseksi, sillä julkkistähden vartalo on huippukunnossa.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

Italialais-kroatialainen Rita Rusic tunnetaan parhaiten laulajana, näyttelijänä ja mallina, mutta hän tuli aiemmin tunnetuksi myös avioliitostaan italialaisen poliitikko-elokuvaohjaaja Vittorio Cecchi Gorin kanssa. Sittemmin pariskunnan avioliitto päättyi eroon, ja Rusic on nähty useiden itseään huomattavasti nuorempien komistusten seurassa. Pitkällä urallaan Rita on näytellyt kymmenissä elokuvissa ja laulanut kaksi levyäkin.