Sean Penn lahjoitti sotaveteraanille jättisumman

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Vuonna 2009 Oscar-gaalassa jo toistamiseen parhaan miespääosan Oscar-pystillä palkittu Sean Penn erosi pari vuotta sitten vaimostaan Robin Wrightistä neljäntoista vuoden avioliiton jälkeen. Sittemmin näyttelijä on seurustellut muun muassa näyttelijäkaunotar Scarlett Johanssonin kanssa.

Hieman pahana poikana tunnetuksi tullut Penn on nyt esitellyt erittäin anteliasta puolta itsestään. Radar Online -sivusto kertoo, kuinka menestysnäyttelijä on antanut huikeat 15.000 dollaria tälle entuudestaan täysin tuntemattomalle sotaveteraanille. Oscar-voittajan kerrotaan tavanneen illalliskutsuilla Irakin sodassa loukkaantuneen veteraanin – tarjoutuen illan päätteksi maksamaan kaikki hänen sairaalakustannuksensa.

Veteraanin kerrotaan murtaneen palveluksensa aikana häntäluunsa ja molemmat nilkkansa. Hänellä on myös ongelmia näkönsä kanssa. Sotilas oli kertonut Pennille kärsivänsä edelleen saamistaan vammoista, jonka seurauksena näyttelijä oli kysynyt sotilaalta kuinka paljon tämän tulee vielä maksaa sairaalakustannuksiaan. Summan kuultuaan näyttelijä oli antanut veteraanille kaikki sairaalamaksut kattavan 15.000 dollarin shekin.

– Mies meni aivan shokkiin! Hän ei tiennyt mitä sanoa ja alkoi liikuttumaan, lähde kertoo tapahtuneesta sivustolle.

Sean Penn oli naimisissa poptähti Madonnan kanssa vuosina 1985 – 1989. Tuorein Oscar-palkinto tuli Pennille todellisena yllätyksenä. Tuotantoyhtiö ehti nimittäin jo peruuttaa voitonjuhlat, sillä he pitivät The Wrestler ja Slummien miljonääri -elokuvia niin ylivoimaisina voittajasuosikkeina. Toisin kuitenkin kävi, ja Milk-elokuva sai lopulta Oscarit parhaasta miespääosasta ja parhaasta käsikirjoituksesta.