Idols-finalisti suivaantui nettikirjoitteluun: ”Surkimusten kommentteja”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-kilpailun yksi kuluvan vuoden suosikeista on Pirkkalasta kotoisin oleva 22-vuotias Sini Tuominen, joka on edelleen vahvasti mukana kisassa. Ohjelman ja sen tuoman julkisuuden myötä Sini on saanut kritiikkiä myös tuntemattomilta, mutta mukaan mahtuu myös ei-toivottua kirjoittelua.

Nyt Sini on suivaantunut nimettömänä annettuun kritiikkiin ja kirjoittaa aiheesta blogissaan.

– Oon monesti miettinyt kuinka elämätön surkimus tarvii olla, että jaksaa kommentoida juttuja paskoilla kritiikiksi naamioiduilla kommenteilla. Niillä kommenteilla ei oo mitään tekemistä kritiikin kanssa, ne on vaan surkeiden avuttomien persoonien yrityksiä vaikuttaa johonkin, Sini Tuominen kirjoittaa.

Monet julkkikset ovat olleet Sinin kanssa samaa mieltä tällaisesta ”puskista huutelusta”.

– Niille ketkä on kannustaneet ja auttaneet, te ootte mahtavia. Teillä on taito joka on harvalla ihmisellä tässä maassa ja se on hienoa. Käyttäkää sitä, siitä riittää iloa itselle ja muille, Sini jatkaa.