Konemusiikkitapahtuma Provinssirockiin yhteyteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän viikon provinssijulkistuksien toinen osa pitää sisällään elektronisen musiikin huippunimiä. Lauantaina Provinssirockissa YleX-teltta valjastetaan 12 tunnin ajaksi konemusiikkitapahtuma Renegade Electrostagen näyttämöksi.

Renegade Electrostagella nähdään esimerkikiksi brittiläisten Pendulumin ja Andy C:n DJ-setit sekä Chase & Statuksen ja Modestepin livekeikat. Kotimaisia alan kärkinimiä edustavat Rico Tubbs ja Muffler. Yksi Renegaden tavaramerkeistä on tapahtumissa toteutettavat visuaaliset installaatiot, jotka ovat vertaansa vailla.

Renegade-bileiden lisäksi Provinssirockin alueohjelmassa nähdään perjantaina YleX:n Parasta ennen -disko Matti Airaksisen vauhdittamana. Lauantaina juhlakansaa tanssittavat myös Tavastian lauantaidiskosta tutut DJ:t Johannes Kostaja sekä Mini.