Taas yksi televisiotähti vieroitukseen: ”Hän tarvitsee lepoa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen The Jersey Shore -ohjelma on aiheuttanut runsaasti kohuja, ja samalla sen tähdistä on tullut seurattuja julkkiksia. Sarjan päätähdeksikin luonnehdittu Mike “The Situation” Sorrentino on huhujen mukaan saamassa oman realitysarjansa.

Nyt The Jersey Shore -tähden uutisoitiin kirjautuneen vieroitushoitoon. 29-vuotiaan realitykomistuksen edustajien mukaan miestä ei hoideta vieroituksessa tämän päihteiden käytön takia. Mike Sorrentinon edustajat kertoivat, että televisiotähti tarvitsee vain lepotauon stressinsä takia.

– Hän ei ole vieroituksessa päihteiden takia. Mike on viettänyt viime viikot suojapaikassa, jossa hän saa tarvitsemaansa lepoa, tähden edustaja kertoi Radar Online -sivustolle.

Lähteen mukaan Mike Sorrentino kirjautui vieroitushoitoon, koska realitytähti halusi vetäytyä hetkeksi julkisuuden valokeilasta. Miehen kerrotaan keräävän energiaa vieroituksessa The Jersey Shore -realitysarjan uutta tuotantokautta varten. Lähteen mukaan Miken perhe ja läheiset tietävät tämän salaisen lepopaikkansa sijainnin.

Taannoin The Situationin isä paljasti TMZ-julkaisun haastattelussa varsin nolon asian pojastaan. Isä nimittäin kertoi, kuinka Mike Sorrentino sai aikoinaan potkut työpaikastaan harrastettuaan suuseksiä itseään huomattavasti vanhemman naisen kanssa, sillä hän syytti naista myöhemmin seksuaalisesta ahdistelusta.

Uusimmat