Taas yksi televisiotähti vieroitukseen: ”Hän tarvitsee lepoa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen The Jersey Shore -ohjelma on aiheuttanut runsaasti kohuja, ja samalla sen tähdistä on tullut seurattuja julkkiksia. Sarjan päätähdeksikin luonnehdittu Mike “The Situation” Sorrentino on huhujen mukaan saamassa oman realitysarjansa.

Nyt The Jersey Shore -tähden uutisoitiin kirjautuneen vieroitushoitoon. 29-vuotiaan realitykomistuksen edustajien mukaan miestä ei hoideta vieroituksessa tämän päihteiden käytön takia. Mike Sorrentinon edustajat kertoivat, että televisiotähti tarvitsee vain lepotauon stressinsä takia.

– Hän ei ole vieroituksessa päihteiden takia. Mike on viettänyt viime viikot suojapaikassa, jossa hän saa tarvitsemaansa lepoa, tähden edustaja kertoi Radar Online -sivustolle.

Lähteen mukaan Mike Sorrentino kirjautui vieroitushoitoon, koska realitytähti halusi vetäytyä hetkeksi julkisuuden valokeilasta. Miehen kerrotaan keräävän energiaa vieroituksessa The Jersey Shore -realitysarjan uutta tuotantokautta varten. Lähteen mukaan Miken perhe ja läheiset tietävät tämän salaisen lepopaikkansa sijainnin.

Taannoin The Situationin isä paljasti TMZ-julkaisun haastattelussa varsin nolon asian pojastaan. Isä nimittäin kertoi, kuinka Mike Sorrentino sai aikoinaan potkut työpaikastaan harrastettuaan suuseksiä itseään huomattavasti vanhemman naisen kanssa, sillä hän syytti naista myöhemmin seksuaalisesta ahdistelusta.