Seksikauppa pyysi popkaunotarta dildojen suunnittelijaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme äskettäin eräästä britannialaisesta naisesta, joka työskentelee ammatikseen seksilelujen testaajana. 24-vuotias neitokainen saa 31.000 euroa vuodessa palkkaa muun muuassa dildojen ja vibraattorien testaamisesta.

Passion-seksikauppa on tarjonnut naiselle peräti 250.000 euroa siitä, että tämä kehittelisi oman seksilelu-sarjansa. Nyt myös X Factor -kaunotar Tulisa Contostavlos on saanut huiman tarjouksen eräältä seksikaupalta. Verkossa toimiva Lovehoney-seksikauppa on nimittäin tarjonnut 200.000 puntaa, eli noin 250.000 euroa, popkaunottarelle, jotta tämä kehittelisi heille seksileluja.

Seksilelutarjouksen uskotaan johtuvan Tulisan äskettäisestä lentokentällä tapahtuneesta kiusallisesta tapahtumasarjasta. Popkaunotar oli nimittäin Miamin lentokentän lähtöselvityksessä, kun yhtäkkiä tämän matkalaukku alkoi värisemään. Virkailijat tutkivat laulajatähden matkalaukun ja löysivät sieltä Tulisan päälle jääneen vibraattorin.

– Tulisa on täydellinen vaihtoehto meille, sillä on hauska ja menevä nainen. Toivottavasti hän suostuu tarjoukseemme, Lovehoney-seksikaupan omistaja Richard Longhurst kertoi Breaking News -sivuston mukaan.

Tulisa Contostavlos yrittää parhaillaan valloittaa kotimaansa lisäksi Yhdysvaltojen hittilistoja. Hänet onkin kuvattu viime aikoina useasti Hollywoodin kerman seassa muun muuassa julkkisjuhlissa ja strippiklubeilla. Tulisa erosi taannoin pitkäaikaisesta poikaystävästään ja bänditoveristaan Fazerista. Nykyään popkaunotar deittailee Skins-televisiosarjan näyttelijän Jack O’Connellin kanssa.