Aikuinen mies elää kuin vauva: ”10 tuntia vaippaa vaihtamatta”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalta löytyy ihmisiä joka lähtöön ja yhtä lailla myös addiktioita moneen makuun. Nyt TLC-kanavalla esitetyssä ohjelmassa kerrotaan 31-vuotiaasta miehestä, jolla on addiktio vauvana olemiseen. Mies on pitänyt viimeiset 18 vuotta vaippoja ja nukkuu yönsä kehdossa. Hän kulkee aikuisten potkupuvussa ja käyttää tuttia.

Stanley-niminen mies kertoo videolla, että hänen addiktionsa alkoi 13-vuotiaana, kun mies kärsi vuoteenkastelusta. Hän alkoi käyttämään vaippoja öisin ja pian niistä tuli hänelle pakkomielle. Vaikka mies on täysin sisäsiisti ja voisi käydä myös vessassa aikuisten tapaan, hän on kiintynyt vaippoihin.

– Kun pidän vaippaa minusta tuntuu, kuin olisin äidin jatkuvassa halauksessa, kertoo Stanley TLC-kanavan videolla.

Mies pitää vaippansa lähellä kehtoaan, jotta hänen on helppo vaihtaa ne tarvittaessa. Stanleyn mukaan hän voi olla parhaimmillaan jopa 8-10 tuntia vaippaa vaihtamatta. Mies tunnustaa videolla, että hänelle on kuitenkin joskus sattunut ”vahinkoja” ja miehen liikkuessa liikaa vaippa on hajonnut.