Alison Sweeneystä tuli huikea bikinihottis

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijä-juontaja Alison Sweeney tunnetaan parhaiten Päivien viemää -saippuaoopperasarjan Samantha-roolihahmostaan ja juontopestistään Suurin pudottaja -ohjelmassa. Hän on toiminut laihdutusohjelman juontajana jo vuodesta 2007.

Nyt kahden lapsen äiti on paljastanut ensimmäistä kertaa bikinivartalonsa Shape-lehden kannessa. 35-vuotias Alison Sweeney on nimittäin laihtunut viime kuukausien aikana peräti kymmenen kilon verran. Vaalean kaunottaren bikinivartalo onkin nykyään uskomattomassa kunnossa.

– Useat naiset kärsivät vaiheista, jolloin peiliin katsominen ja oman vartalon tarkastelu tuntuu pahalta. Olen tuntenut itsekin syyllisyyttä vartalostani, kun esimerkiksi söin tai olin shoppaamassa, Alison Sweeney kertoo Shape-lehdessä.

Alison Sweeney teki Päivien viemää -saippuaoopperasarjan debyyttinsä vuonna 1993. Hän näytteli suositussa NBC-kanavan televisio-ohjelmassa Samantha ”Sami” Brady Hernandezia. Vaalea neitokainen on nähty myös lukuisissa muissa sarjoissa kuten Las Vegasissa ja Frendeissä. Alison Sweeney on naimisissa poliisi David Sanovin kanssa ja heillä on kaksi yhteistä lasta. Perhe asuu Kaliforniassa.