James Bond -tähti tossun alla – soittaa vaimolle seksikohtausten jälkeen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Tuoreimmissa James Bond -elokuvissa päätähtenä nähty Daniel Craig on tekemässä Bond-historiaa, sillä hänestä on tulossa pisimpään salaista agenttia valkokankaalla näytellyt tähti. Hänelle nimittäin tarjottiin äskettäin miljoonasopimusta useista tulevista Bond-elokuvista.

Daniel Craig kertoi äskettäin, että penis on hänen arvokkain omaisuutensa. Nyt 44-vuotiaan näyttelijän uutisoitiin soittavan vaimolleen Rachel Weiszille aina seksikohtauksien kuvaamisen jälkeen. James Bond -komistus nimittäin raportoi vaimolleen aina, kun hän on kuvannut seksikohtauksen Skyfall-elokuvansa vastanäyttelijän Berenice Marlohen kanssa.

– Kuumimmissa seksikohtauksissa Berenice on lähes alasti. En ihmettele yhtään, että Daniel joutuu rapotoimaan vaimolleen joka kerta, kun hän on kuvannut seksikohtauksen vastanäyttelijänsä kanssa, lähde kertoi Breaking News -sivustolle.

Daniel Craig ja Rachel Weisz olivat pitkään hyviä ystäviä ennen kuin he rakastuivat Dream House -elokuvan kuvauksissa. Pariskunta meni viime vuonna salaa naimisiin New Yorkissa. Aviopari osti äskettäin yli kahdeksan miljoonan arvoisen kattohuoneiston New Yorkista.

James Bond-tähti Daniel Craig on brittiläinen näyttelijä ja tuottaja. Mies tuli tutuksi kahdessa aikaisemmassa Bond-saagaan kuuluvissa elokuvissa Casino Royale ja Quantum of Solace. Aikaisempina vuosina hänet nähtiin elokuvissa The Golden Compass, Infamious, Munich ja Lara Croft: Tomb Raider. Supertähti kuvaa parhaillaan Sam Mendesin ohjaamaa uutta James Bond -elokuvaa Skyfall.