Erin Heatherton terhakkana bikineissä – julkaisi itse kuvan netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Erin Heatherton lienee useimmille suomalaisille vielä uusi tuttavuus, mutta Yhdysvalloissa nuori kaunotar on tehnyt jo varsin menestyksekästä malliuraa, joka on noteerattu laajasti myös viihdelehdissä. Neitokainen seurustelee näyttelijä Leonardo DiCaprion kanssa.

Victoria’s Secret -alusvaatemallina työskentelevä Erin Heatherton tunnetaan hoikasta vartalostaan. 23-vuotias kaunotar paljasti taannoin laihdutuskikkansa. Aktiivisesti liikuntaa harrastava neitokainen nimittäin kertoi muun muuassa välttelevänsä mantelivoita, koska ”se tekee hänestä lihavan”. Nyt Erin on itse julkaissut oman bikinikuvansa Twitter-blogissaan.Kuva: Twitter

Erin Heatherton löydettiin malliuralla varsin klassisella tavalla, kun mallitoimisto rekrytoi hänet listoilleen Miamissa sijaitsevalta uimarannalta. Varsinaista uraa Erin on tehnyt New Yorkissa, ja ehtinyt tähän mennessä poseerata muiden muassa Carolina Herreran, Dolce & Gabbanan, Ferren ja Marc Jacobsin muotinäytöksissä. Erin on komeillut aiemminkin useiden lehtien kansikuvissa.

Uusimmat