Georgina Dorsett tyrmää bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu brittiläinen realitysarja The Only Way Is Essex nähdään Suomen televisioruuduissa nimellä Glamourelämää Essexissä. Nyt sarja on saanut uuden tähden, kun ruutuihin on astellut upea kaunotar Georgina Dorsett.

Georgina Dorsett on heti tuoreeltaan noteerattu näyttävästi viihdelehdissä ympäri maailmaa, sillä näyttävä kaunotar keikisteli viime viikolla paparazzien iloksi uima-asussa Dubain Le Royal Meridien rannalla. Georgina oli hakemassa vartaloonsa Arabiemiraateista tekorusketuksen sijaan aitoa väriä, ja siinä samalla hänet kuvattiin nauttimassa lomastaan ja meren aalloista. Katso kuvat tästä.

27-vuotias englantilainen Georgina Dorsett nousi kertaheitolla julkkistähdeksi, kun hänet otettiin mukaan The Only Way Is Essex -realityohjelmaan.