Hämmentävät täytekakut listattiin: ”Anteeksi että tartutin herpeksen”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Täytekakkuihin tai muihin leivonnaisiin voidaan koristella vaikkapa onnitteluviestejä juhlapäivän kunniaksi. Nyt verkossa on julkaistu hulvaton kuvasarja kakuista, joihin on taiteiltu hyvinkin hämmentäviä kirjoituksia.

Kuvakoosteessa nähdään kakkuja, joiden päälle on koristeltu erilaisia tekstejä. Erään kakun valmistaja on kirjoittanut herkkuleivonnaisensa päälle anteeksipyynnön herpeksen tartuttamisesta. Erään kakun päällä taas lukee ”anteeksi, että siemenesteeni lensi silmillesi”. Katso kuvat tästä.Kuva: Oddee.com

Kuvasarjan muissa kakkuteksteissä pyydetään muun muuassa anteeksi nolon tilanteen aiheuttamista julkisella paikalla ja ärsyttävää käytöstä. Erään sinisen kakun päällä taas nähdään kauniisti kirjailtu teksti, jossa lukee ”anteeksi, että luulin sinua naiseksi”.