Opinto-ohjaaja kuvasi salaa lukiolaisten seksiä – vankilatuomio uhkaa

Ohhoh! · Neea Jokinen

Viime vuonna koulujen opettajat olivat lukuisia kertoja otsikoissa, kun heidän intiimit suhteensa oppilaisiin tulivat julki. Osa opettajista tuomittiin jopa vankilaan tekosistaan. Nyt Yhdysvaltojen Kaliforniassa on pidätetty erään lukion opinto-ohjaaja.

34-vuotias Gilbert Olivares nimittäin kuvasi salaa oppilaitaan, jotka harrastivat seksiä hänen työhuoneessaan. Salinas-lukion opinto-ohjaaja ilmiantoi itsensä poliisille, kun hänen hallustaan löydettiin 14 seksivideota tämän oppilaista. Poliisien mukaan mies oli kuvannut seksivideot työhuoneeseensa piilotetulla kännykän kameralla.

Tutkimuksissa ei ole vielä selvinnyt, miksi oppilaat ovat menneet opinto-ohjaajan työhuoneeseen pelehtimään. Oppilaiden seksiakteja salakuvannut mies joutui viikko sitten poliisien syyniin, kun häntä syytettiin 14-vuotiaan teinipojan epäsoveliaasta koskettelusta. Tutkimuksien edetessä miehen salakuvaamat seksivideot löydettiin.

Tapauksen tultua julki useat lukion opiskelijat ovat kertoneet poliisille joutuneensa miehen seksuaalisen ahdistelun uhreiksi. Lisäksi poliisit löysivät opinto-ohjaajan tietokoneelta lapsipornokuvia. Mies oli työskennellyt lukiossa viiden vuoden ajan. Lukion rehtori Sascha Heckmannin mukaan koulu ryhtyy nyt toimenpiteisiin varmistaakseen oppilaidensa turvallisuuden, The Daily Mail -lehti uutisoi.