Tulisan seksivideo on aito – myönsi itse

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos tuli alunperin tunnetuksi N-Dubz-yhtyeen jäsenenä. Yhtye soittaa pääasiassa hiphop ja r&b-musiikkia. Laulajatähti nähtiin äskettäin tuomarina brittiläisen X Factorin kahdeksannella tuotantokaudella.

Nyt 23-vuotias laulajakaunotar on joutunut seksivideo-kohun keskiöön. Pappzd-sivustolla nimittäin julkaistiin aiemmin tällä viikolla seksivideo, jonka tähtenä väitetiin olevan Tulisa Contostavlos. Nyt asia on vahvistettu, sillä laulajakaunotar on myöntänyt olevansa videolla esiintyvä nainen.

Laulajatar on julkaissut Twitter-blogissaan Youtube-videon, jossa myöntää osallisuutensa pornovideoon. Tulisa kertoo, kuinka videomateriaali on peräisin ”intiimistä hetkestä” tämän ex-poikaystävä Justin Edwardsin kanssa. Tiskijukkana työskentelevä Edwards tunnetaan paremmin nimellä MC Ultra. Youtube-videolla laulajakaunotar kertoo olevansa seksivideon julkitulemisesta erittäin järkyttynyt, ja hän pyytää faneiltaan tapahtunutta anteeksi.

MC Ultra puolestaan on julkaissut Twitter-blogissaan viestin, jossa kiistää olleensa millään tavalla osallisena videon päätymisessä nettiin. Seksivideon julkaisemisen jälkeen fanit kohisivat verkossa neitokaisen intiimivideosta. Seitsemän minuuttia kestävä seksivideo poistettiin kyseiseltä sivustolta vain muutamassa minuutissa, kun sivusto oli kaatua räjähtäneistä katsojamääristä. Tulisa pestasi välittömästi asianajajansa selvittämään asiaa. Tällöin tähden edustaja Simon Jones vielä leimasi videon täysin valheelliseksi.

Tulisa Contostavlos kertoi taannoin yksityiskohtia rajusta lapsuudestaan Style-lehden haastattelussa. Tulisa kasvoi pahamaineisella alueella Lontoossa ja kertoi aloittaneensa juomisen ja huumeiden käytön jo ennen murrosikää. Hän kertoi myös menettäneensä neitsyytensä 14-vuotiaana. Tulisan mielestä hän kehitti itselleen kovan kuoren nuorena, koska häntä kiusattiin koulussa.