Angelina Jolien kohueron syy selvisi?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman kauneimpiin naistähtiin lukeutuva Angelina Jolie tunnetaan menestyneen näyttelijänuransa ja suurperheensä lisäksi räväkästä menneisyydestään. Hänellä on ollut menneisyydessään kaksi avioliittoa, joista toinen oli näyttelijä Billy Bob Thorntonin kanssa.

Kaunottaren avioliitto 56-vuotiaan ”pahan pojan” kanssa päättyi kolmen vuoden liiton jälkeen vuonna 2003. Tuolloin eron syitä ei tiedetty, eikä Jolie myöskään kommentoinut eroa julkisesti. Nyt on tehty paljastus, jonka mukaan pariskunnan avioliitto päättyi siksi, koska Thornton ei halunnut lapsia. Paha pukki -tähden entinen vaimo Melissa deBin-Parish, joka oli Thorntonin siippa 80-luvulla, väittää, että miehen haluttomuus tulla isäksi ajoi tähtipariskunnan eroon.

– Tiedän aivan varmasti, ettei Billy Bob Thornton halunnut olla lasten lähellä silloin. Katsokaa itse todisteita. Angelina adoptoi Maddoxin ja sitten Billy vain katosi, kertoo Melissa deBin-Parish Star-lehdelle.

Thorntonin ex-vaimo ei ymmärrä, minkä vuoksi Angelina ylipäätään oli Billyn kaltaisen miehen kanssa. Pariskunta oli hänen mukaansa toistensa täydellinen vastakohta. Nainen aprikoi, että näitä saattoi vetää puoleensa luovuus tai älyllisyys. DeBin-Parish myöntää silti, että Thornton on karismaattinen mies.

Pariskunta on eron jälkeenkin hyvissä väleissä, sllä 36-vuotias Jolie on luvannut kirjoittaa esipuheen Billy Bob Thorntonin elämäkertaan. Hänen nykyinen suhteensa Brad Pittin kanssa kukoistaa. Taannoin Jolie paljasti, miksi yli kuusi vuotta seurustellut pari ei ole vielä sinetöinyt suhdettaan avioliitolla. Jolien mielestä perheen kuusi lasta ovat nimittäin tarpeeksi suuri sitoumus, joten papin aamenta ei enää tarvita. Parin on huhuttu yrittävän uutta lasta vielä tämän vuoden aikana.