Huh, Benji-hyppy pyörätuolilla – huikea tempaus videolle

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa on nähty videoita, joissa ihmiset ylittävät itsensä mitä erilaisimmilla tempauksilla. Luulisi, että kun ihminen halvaantuu jaloistaan, hänen hurjastelupäivänsä ovat ohi. Nyt eräs nainen on kuitenkin todistanut, että pyörätuolissakin istuen voi suorittaa jotain niinkin päätähuimaavaa kuin benjihypyn.

Jännittävä tilanne taltioitiin videolle, jossa nähdään, miten Christine Rougoor -niminen nainen syöksyy turvaköyden varassa sillalta alas. Nainen singahtaa hurjalla vauhdilla metsikköä kohti yleisön hurratessa. Videolla naisen nähdään pomppivan ilmassa näyttävästi köyden varassa puolelta toiselle.Kuva: YouTube

Rougoor teki tempauksensa kanadalaisella sillalla katsojajoukon todistaessa. Nainen menetti kävelykykynsä, kun hänelle sattui pyöräilyonnettomuus vuonna 2004 Floridassa. 24-vuotias nainen täytti benjihypyllä pitkäaikaisen unelmansa.

– Hyppy antoi minulle parin sekunnin vapauden kaikista ajatuksista ja huolista. Tekisin sen uudestaan välittömästi. Heti kun pääsin takaisin ylös, rukoilin heitä työntämään minut uudestaan hyppyyn, nainen kertoo The Sun -lehdelle.