Idiootti skeittasi pikkulapsi sylissään

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa leviää erilaisia videoita, joissa lapset tekevät erilaisia tempauksia ja joskus vanhempienkin valvonnassa yltyvät vaarallisiin tekoihin. Joskus kuitenkin myös vanhemmat voivat käyttäytyä kuin idiootit, kuten uusin videolöytö paljastaa.

Nyt on nimittäin julkaistu video, jossa eräs isä laskee skeittirampilta alas pikkulapsi sylissään. Järkyttävässä videossa isä pitelee pelokasta lasta sylissään yrittäessään skeitata jyrkällä rampilla. Mies kuitenkin menettää tasapainonsa ja kaatuu maahan.

Tempusta ei liene isälle itselleen harmia, sen sijaan hänen sylissään oleva lapsi lyö päänsä maahan. Lapsi alkaa itkeä hysteerisesti tapahtuneen jälkeen ja isä lohduttaa häntä. Kummallakaan ei ollut tempun aikana minkäänlaisia suojavarusteita päällä.