Suosikkikoomikko rakkaudesta: ”Sitä oikeaa ei ole olemassa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä-tuottaja Jason Segel on esiintynyt jo kymmenissä elokuvissa ja televisiosarjoissa vuodesta 1999 lähtien. Hänen tuoreimpia roolejaan on nähty muun muuassa elokuvissa Forgetting Sarah Marshall, The Muppets, Friends with Benefits ja Bad Teacher. Tänä vuonna hänet nähdään valkokankaalla ainakin kahdessa elokuvassa.

Jason Segel joutui äskettäin noloon tilanteeseen Oscar-gaalassa, kun hänen kallis smokkinsa repesi takamuksen kohdalta juhlaillallisella. Nyt 32-vuotias koomikko kertoi, ettei hän usko rakkaudessa ”sen oikean” löytämiseen. Tähden mukaan ihmiset voivat nimittäin löytää itselleen sopivan kumppanin useamman kerran.

– Seurustelusuhteiden eteen tulee tehdä töitä ja päätöksiä. Mitä sitten tapahtuu, kun ei tapaakaan sitä oikeaa tai tosirakkautesi kuolee? Tuomitaanko se ihminen silloin ikuiseen yksinäisyyteen? En usko siihen, Jason Segel kertoi Parade-lehdelle.

Los Angelesissa syntynyt Jason Segel harrasti ennen läpimurtoaan aktiivisesti koripalloa. Sittemmin hän kuitenkin kiinnostui näyttelemisestä ja sai roolin NBC-televisiokanavan Freaks and Geeks -ohjelmassa. Hänet on nähty myös muun muuassa CSI-rikossarjan tähtenä. Tänä vuonna Jason Segel näyttelee The Five-Year Engagement -elokuvassa Emily Bluntin rinnalla.