Kate Moss kaatui – neljä ihmistä sairaalaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Huippumalli Kate Moss tunnetaan villistä elämäntyylistään ja ikonisista poseerauksistaan, joita on voitu viime aikoina ihailla brasilialaisen Voguen kuvissa. Moss asteli vuosi sitten catwalkin lisäksi myös alttarille, kun hän avioitui rokkarimiehensä Jamie Hincen kanssa. Äskettäin mallikaunotar joutui Talent-tuomari Piers Morganin hampaisiin, kun mies haukkui häntä ”ilkeäksi pieneksi otukseksi”.

Malli, tai pikemminkin hänen kuvansa, on päätynyt taas erikoisiin otsikoihin. The Sun -lehti kertoo, kuinka Mossin mainoskuvaa kannatellut yli neljä ja puoli metriä korkea mainostaulu kaatui Lontoossa – aiheuttaen vammoja neljälle ihmiselle. Mango-vaatemerkkiä edustava mainos oli kiinnitetty remontin ajaksi pystytettyyn seinään. Tämän alastulon seurauksena noin 60-vuotias mies ja kolme naista vietiin sairaalahoitoon.

Alkukuussa tapahtuneen onnettomuuden syy on edelleen epäselvä. Lehden mukaan mainostaulun uudelleenpystyttämiseen tarvittiin 15 ihmistä. Onnettomuuspaikalla kävikin aika kova suhina, sillä paikalle saapui yhteensä jopa 40 palomiestä. Poliisin edustajan mukaan suuronnettomuudesta ei kuitenkaan ollut kyse, sillä mainoksen uhrien vammat olivat lieviä. Naisista yhden epäillään loukanneen selkänsä.

Katherine “Kate” Moss on 37-vuotias englantilainen supermalli ja muoti-ikoni. Tähdellä on ollut pahoja ongelmia päihteiden kanssa, mutta tällä hetkellä hänen uskotaan olevan kuivilla. Mossin ura alkoi vuonna 1988, jolloin hän oli vasta 14-vuotias. Mallin ensimmäinen suuri mainossopimus oli Calvin Kleinin kanssa. Kaunottaren laihuus herätti kuitenkin huomiota. Mallintyön ohella Moss on suunnitellut vaatteita Topshop-valmisvaateketjulle.