Katy Perry haukkui Beyoncen – tai sitten ei?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Katy Perry viettää parhaillaan sinkkuelämää, sillä kaunotar erosi taannoin koomikkomiehestään Russell Brandista. Perry astui vasta vähän aikaa sitten takaisin julkisuuden parrasvaloihin, mutta sittemmin hän on viihtynyt otsikoissa runsaasti.

Nyt laulaja on puhunut julkisesti duetosta, jota hän on suunnitellut pitkään parhaan ystävänsä Rihannan kanssa. Tähti paljasti BBC-radion haastattelussa kaksikon etsineen pitkään hyvää kappaletta, jonka levyttää. Suorasukaisena tunnettu laulaja päätyi kuitenkin puhumaan rivien välissä pahaa kollegastaan Beyoncesta.

– Olemme tehneet Rihannan kanssa yhteistyötä monien asioiden suhteen, mutta emme ole vielä tehneet yhteistä kappaletta. Haluaisin sen olevan jotain sellaista, kuin Eurythmicsin ja Aretha Franklinin Sister’s Are Doin’ It for Themselves -kappale, ei kuten Beyoncen Beautiful Liar, kommentoi Katy Perry BBC-radion haastattelussa.

Nykyisin sinisillä kutreilla varustettu laulaja haluaa tehdä Rihannan kanssa jotain todella laadukasta, eikä hän mitä ilmeisimmin pidä r&b-tähti Beyoncen kappaletta yhtään minään. Beautiful Liar oli Beyoncen ja Shakiran vuonna 2007 tehty yhteisduetto, joka kipusi välittömästi ilmestyttyään listojen ykköseksi. Kappaleen suosion huomioon ottaen voidaan kysyä, onko Perryn kommentissa kyse vain tyttöjen välisestä kateudesta. Myöhemmin poptähti on perunut puheensa ja ilmoittanut, ettei hänen tarkoituksensa ollut haukkua Beyoncen kappaletta.