Kauhea kankkunen jatkuu yhä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Erittäin hyvin menestynyt Kauhea kankkunen -elokuva ja sen jatko-osa saavat pian kolmannenkin osan. Aiemmin tämän tiedon on vahvistanut leffoissa nähtävä Zach Galifianakis, ja nyt elokuvien ohjaaja Todd Phillips on valottanut tulevan kolmannen osan sisältöä.

E! Online -sivusto kertoo, kuinka ohjaaja on kertonut tulevan kolmannen osan kuvaamisen alkavan ensi syyskuussa. Yhdysvalloissa elokuva tullaan julkaisemaan 24. toukokuuta 2013. Kolmannessakin osassa tullaan näkemään aiemmissa elokuvissa esiintyneet Bradley Cooper, Zach Galifianakis ja Ed Helms. Phillips kertoo, kuinka kolmas osa jää elokuvasarjan viimeiseksi.

– Tulemme yllättämään monet suunnittelemallamme viimeisellä osalla. Se tulee olemaan osuva loppu kolmiosaiselle oopperallemme sekasorrosta, epätoivosta sekä huonoista päätöksistä, ohjaaja paljastaa.

Kauhea kankkunen -elokuvia tähdittävä Zach Galifianakis kertoi aiemmin Rolling Stone -lehdelle, että elokuvasarjan kolmannen osan käsikirjoitus oli jo valmiina, vaikka ensimmäinen jatko-osa sai ristiriitaisia kommentteja. Toinen Kauhea kankkunen -elokuva oli kuin copy-paste ensimmäisestä, ja se aiheutti laajalti kritiikkiä. Näyttelijän mukaan kolmannessa elokuvassa hänen roolihahmonsa Alan löydetään mielisairaalasta, josta hänen ystäviensä täytyy salakuljettaa hänet ulos.