Mies sahasi kätensä irti – juoksi käsi mukana sairaalaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kantrilaulaja Johnny Cashista kertovan Walk the Line -elokuvan alussa nähdään kohtaus, jossa näyttelijä Lucas Tillin roolihahmo menehtyy traagisesti sirkkelionnettomuudessa. Nyt erään kylmähermoisen miehen uutisoitiin sahanneen vahingossa kätensä irti.

50-vuotias Stuart Frain nimittäin sahasi vahingossa kätensä irti sahalla, jolla hän teki puutöitä puutarhassaan. Järkyttävän onnettomuuden jälkeen palomiehenä työskennellyt mies ei kuitenkaan mennyt shokkiin, vaan poimi maahan lentäneen raajansa ylös. Sen jälkeen yksikätinen mies oli juossut verinen raaja kädessään hakemaan apua.

Kätensä silponut mies pysäytti satojen metrien juoksumatkan jälkeen erään pyöräilijän ja kaksi koiranulkoiluttajaa, jotka auttoivat Stuartia. Koiranulkoiluttajat olivat toimineet neuvokkaasti ja laittaneet miehen verta vuotavaan käsivarteen kiristyssiteen koiriensa talutushihnojen avulla.

Lääkäreiden mukaan mies olisi menehtynyt, jos ohikulkijat eivät olisi tehneet kiristyssidettä. Käsi saatiin takaisin paikoilleen seitsemän tuntia kestäneen leikkauksen jälkeen. Mies on jo pystynyt liikuttamaan muutamia sormiaan leikkauksen jälkeen. Stuartin Pippa-vaimo kertoi hänen aviomiehensä olevan hyvin kylmähermoinen.

– Saha vei käteni mukanaan ja tunsin, kuinka luunsirpaleet lensivät kasvoihini. Se oli kuin kauhuelokuvasta. Nostin käteni maasta ja lähdin juoksemaan kadulle saadakseni apua, Stuart Frain kertoi The Sun -lehdelle.