Helsinkiin massiivinen konemusiikkitapahtuma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomi saa ensimmäisen kansainväliset mittasuhteet täyttävän elektroniseen musiikkin keskittyvän festivaalin, kun kolmipäiväinen Summer Sound Festival valtaa Helsingin Messukeskuksen 27.- 29. heinäkuuta. Suomen ja koko pohjoisen Euroopan suurimman tanssifestivaalin pääesiintyjiksi ovat varmistuneet Tiesto, Armin van Buuren ja Fedde le Grand.

Suomeen saapuu siis maailman suosituimpiin DJ-tähtiin lukeutuva Tiesto, alan toinen supertähti Armin van Buuren ja Hollannin house-musiikin uusi tähti Fedde le Grand. Tähtikolmikon lisäksi tapahtumassa nähdään myös esimerkiksi Dash Berlin, Gareth Emery, Markus Sculz, Hardwell ja ATB, sekä kotimaan suosituimmat esiintyjät Alex Kunnarin ja Heikki L:n johdolla. Uusia esiintyjiä julkaistaan vielä lähiviikkoina.

Messukeskus ja sen ympäristö muuttuvat kolmen päivän ajaksi täysin Summer Sound Festivalin näköisiksi. Täydellisen muodonmuutoksen kokevalle messualueelle rakennetaan korkealuokkainen ruokailualue, kahvila, useita lounge -henkisiä rauhoittumispaikkoja sekä VIP-alue.

Viime vuonna Helsingin Suvilahdessa ensimmäistä kertaa järjestetty Summer Sound myytiin loppuun jo ennakkoon. Tapahtumapaikaksi vaihtuva Helsingin Messukeskus ja sen yhteyteen rakennettava kookas festivaali-alue nostavat tapahtuman yleisökapasiteettia viimevuotisesta huomattavasti. Uuden tapahtumapaikan myötä myös yleisön viihtyvyys nousee uudelle tasolle. Samalla myös liikenneyhteydet paranevat.