Surffipoika selviytyi rajusta hyökkäyksestä – hai puraisi palan

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme äskettäin Yhdysvaltojen Floridassa tapahtuneesta hain hyökkäyksestä, jossa verenhimoinen hai yritti vetää terähampaidensa avulla teinitytön meren syvyyksiin. Sydney-tytön kylmähermoinen äiti ehti kuitenkin pelastaa lapsensa hain hampaista ennen kuin oli liian myöhäistä.

Nyt erään 20-vuotiaan surffaajan uutisoitiin joutuneen hain hyökkäyksen uhriksi Australiassa. Billy O’Leary oli ollut surffaamassa Nobby Beach -rannalla, kun hän putosi lautansa päältä aaltoihin. Putoamisen jälkeen härkähai oli repäissyt surffaajan jalasta palan irti.

Nuorukainen oli kuitenkin hain puremankin jälkeen onnistunut nostamaan itsensä laudan päälle ja uimaan rannalle. Surffaajan ystävät soittivat paikalle ambulanssin ja nuorukainen kiidätettiin sairaalaan leikkaukseen. Sairaalan mukaan surffaaja selviytyy puremasta. Sky News -sivuston mukaan härkähaiden tiedetään käyttäytyvän aggressiivisesti ja siksi ne ovatkin ihmisille vaarallisia.

Uusimmat