Tulisa Contostavlos seksikkäänä tuoreella videolla – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos tuli alunperin tunnetuksi N-Dubz-yhtyeen jäsenenä. Yhtye soittaa pääasiassa hiphop ja r&b-musiikkia. Laulajatähti nähtiin äskettäin tuomarina brittiläisen X Factorin kahdeksannella tuotantokaudella.

Nyt Tulisa on julkaissut uuden Young-singlen, jonka musiikkivideolla hänet nähdään sensuelleissa asuissa ja muun muassa nuolemassa pöytää.Kuva: YouTubeKuva: YouTube

Viime päivinä 23-vuotias laulajakaunotar on joutunut seksivideo-kohun keskiöön. Pappzd-sivustolla nimittäin julkaistiin aiemmin tällä viikolla seksivideo, jonka tähtenä väitetiin olevan Tulisa Contostavlos. Myöhemmin neitokainen vahvisti videon olevan aito. Tulisa kertoo, kuinka videomateriaali on peräisin ”intiimistä hetkestä” tämän ex-poikaystävä Justin Edwardsin kanssa.

Tulisa Contostavlos kertoi taannoin yksityiskohtia rajusta lapsuudestaan Style-lehden haastattelussa. Tulisa kasvoi pahamaineisella alueella Lontoossa ja kertoi aloittaneensa juomisen ja huumeiden käytön jo ennen murrosikää. Hän kertoi myös menettäneensä neitsyytensä 14-vuotiaana. Tulisan mielestä hän kehitti itselleen kovan kuoren nuorena, koska häntä kiusattiin koulussa.

Uusimmat