Realitytähden kuvat julki – tältä näytti ennen kauneusleikkauksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa yksi uusimmista saippuasarjoista on nimeltään The Only Way Is Essex. Ohjelman kaunottaret ovat nousseet maansa seuratuimpien seurapiirineitokaisten joukkoon. Yksi heistä on Chloe Sims, joka paistattelee usein kohuotsikoissa.

TOWIE-hittisarjan kaunotar kiidätettiin jouluaaton aamuna ambulanssilla sairaalaan loukattuaan kätensä. Kauneusleikkauksissa ulkonäköään parannellut realitytähti nähdään nyt julkisuuteen vuotaneissa yksityisissä valokuvissa. Niissä nähdään miltä Chloe näytti ennen kauneusleikkauksiaan.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

30-vuotias Chloe Sims tuli tunnetuksi suositusta The Only Way Is Essex -saippuasarjasta. Lokakuussa 2010 alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. 34EE-rintainen Chloe on yksi sarjan suosituimmista tähdistä. Kolmas TOWIE-tuotantokausi alkoi syyskuussa 2011. Ohjelmaa on verrattu muun muuassa Jersey Shore -realitysarjaan.