Finnairin lentokone kolaroi Kittilän lentokentällä

Matkailu Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Finnairin lento Kittilästä Helsinkiin on parhaillaan viivästynyt usealla tunnilla, kun Finnairin Airbus 330 -lentokone törmäsi laskeutumisen jälkeen valotolppaan terminaalin edessä.

Staran saamien tietojen mukaan lennon AY444 oli määrä lähteä Kittilästä Helsinkiin kello 12.50, mutta hetki sitten tulleen tiedon mukaan lento pääsee lähtemään aikaisintaan kello 18.00.Kuva: StaraKuva: Stara

Matkustajat saivat todistaa terminaalista kuinka lentokone rullasi kohti terminaalia. Samalla koneen oikean siiven kärki osui jostain syystä valotolppaan ja vaurioitti siipeä. Törmäyksessä siivenkärjen valo on hajonnut ja se joudutaan ilmeisesti vaihtamaan. Matkustajille kerrottiin, että viivästyksiin syy on koneen tarkistaminen. Pian sen jälkeen syyksi kerrottiin tekninen vika.