Idols: Tuomarilta raju sivallus suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluvan vuoden Idols-kilpailun finaalit saivat tänään jälleen jatkoa, kun kisassa vielä mukana olevat laulajat esiintyivät suorassa televisiolähetyksessä. Esiintymisen jälkeen show’n varasti Idols-tuomari Tommi Liimatainen, joka sivalsi juontaja Heikki Paasosta.

Liimatainen tunnetaan suorasukaisista kommenteistaan, ja tällä kertaa hän päätyi kommentoimaan harvinaisen rajusti ohjelman juontajana toimivaa Paasosta, joka seisoi lavalla yhdessä juontajakollegansa Niina Backmanin kanssa.

Heikki yritti ensin kuitata Tommille siitä, että tuomari ei ollut ihan kartalla suoran lähetyksen kulusta, mutta tilanne kääntyikin yllättäen aivan toisin päin.

– Mun on ihan pakko sanoa, että teitä kahta kun katsoo, niin tää on ihan klassinen esimerkki siitä, että kuinka ton näköinen jätkä voi seisoa siinä ton näköisen muijan kaa, Tommi Liimatainen tokaisi.