Tästä eivät bikinivartalot parane – huikea näky uimarannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläissyntyinen tumma kaunotar Irina Shayk on ollut jo pidemmän aikaa kovassa nousussa julkkismarkkinoilla. Jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa seurusteleva kaunotar oli yksi viime vuoden kovimmista nousijoista mallimarkkinoilla.

Nyt Irina on kuvattu viettämässä laatuaikaa rannalla yhdessä ystävänsä Anne Vyalitsynan kanssa. Molemmat supermallit julkaisivat itse eilen peppukuvansa Twitterissä, mutta nyt myös paparazzit ovat päässeet ikuistamaan heidän bikinivartaloitaan.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

26-vuotias Irina Shayk, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on tehnyt malliurallaan näyttävää työtä. Hän on poseerannut kansikuvissa jo lukuisissa lehdissä ja muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irinan tunnetuin poseeraus nähtiin Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007. Huippumalli seurustelee nykyisin jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa.