Vartalo kuin unelma – poptähti viettelee tiukassa minimekossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Katy Perry viettää parhaillaan sinkkuelämää, sillä kaunotar erosi taannoin koomikkomiehestään Russell Brandista. Perry astui vasta vähän aikaa sitten takaisin julkisuuden parrasvaloihin, mutta sittemmin hän on viihtynyt otsikoissa runsaasti.

Äskettäin Katy Perry yllätti esiintymällä Pariisin muotiviikoilla läpinäkyvässä valkoisessa mekossa, joka paljasti muun muassa laulajan alushousut. Nyt poptähti on ikuistettu uusiin kuviin, joissa tähti poseeraa piukassa hopeanvärisessä pikkumekossa Berliinissä. Minimittainen mekko korostaa laulajan hoikkaa uumaa ja tämän solakoita sääriä. Katso kuvat tästä.

Katy Perry on mieltynyt viime aikoina mekkoihin, joissa on nähty geometrisia muotoja tai leikkauksia. Hopeisen mekon peilimäiset kuviot tuovat esille tähden rinnat ja takapuolen. Äskettäin laulaja nähtiin pikkumustassa, jonka leikkaukset veivät myös katseen tähden rintavarustukseen.

Katy Perry ja Russell Brand avioituivat Intiassa hulppeassa hääseremoniassa vuonna 2010. Pariskunta sormusti toisensa vuoden seurustelusuhteen jälkeen. Perry on aiemmin seurustellut muun muuassa Gym Class Heroes -yhtyeen keulahahmon Travis McCoyn kanssa. Poptähti kommentoi taannoin erokohua Twitter-blogissaan ja kiitti muun muuassa fanejaan tuesta ja rakkaudesta.