Kissa katosi – löytyi viikon päästä konepellin alta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vapaana kissojaan pitävät lemmikinomistajat voivat joskus kohdata tilanteen, jossa heidän rakas kissansa katoaa jopa viikoiksi omille teilleen. Nyt erään brittimiehen kadonnut kissa on löytynyt hyvin erikoisesta paikasta.

Damian Phoenix oli huolissaan Draco-kissastaan, joka oli ollut kateissa viikon verran. Lemmikkiään rakastava mies oli jopa menettänyt yöunensa kissan katoamisen takia. Brittimies sai kuitenkin viikon odotuksen jälkeen kuulla ilouutisen, kun hänen 13-vuotias kissansa löydettiin hänen naapurinsa auton konepellin alta.

Kateissa ollut kissa löydettiin, kun naapurintyttö oli vienyt autonsa huoltoon. Autokorjaajien mukaan musta kissa oli ollut jumissa jäähdyttimen vieressä. Kissa ei ollut juonut sai syönyt viiteen päivään ja sen selässä oli lihaskatoa. Mies kertoi olevansa ikionnellinen siitä, että hän sai kissansa takaisin, The Daily Mail -sivusto uutisoi.