Madonnan rajulle videolle 18 vuoden ikäraja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna tuli aikoinaan tunnetuksi musiikkinsa lisäksi myös rajuista tempauksistaan, joissa uskontoa ja paljasta pintaa ei säästelty. Nyt Madonna on jälleen kohahduttanut, kun hänen videonsa oli liian raju YouTubelle.

Madonnan uusi single Girl Gone Wild oli kohuotsikoissa jo aiemmin, kun sen alkuperäinen nimi oli toisaalle rekisteröity tavaramerkki. Nyt kappaleen musiikkivideo on julkaistu YouTube-palvelussa, mutta se ei näy kaikille.

Video oli nimittäin niin raju, että videopalvelu päätti antaa sille 18 vuoden ikärajan. New York Post -lehden mukaan YouTube on ilmoittanut Madonnan tuotantoyhtiölle, että videon ikäraja voidaan muuttaa, mutta vain mikäli videota sensuroidaan leikkaamalla sitä uudelleen. Yhtiölle on toimitettu lista kohtauksista, jotka pitää poistaa tai muuttaa.