Miehen housuista löytyi tullissa ikävä yllätys

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Eläinten ja eläintuotteiden salakuljetus on ikävä rikollisuuden ala, sillä se on johtanut jo  useiden kokonaisten eläinlajien sukupuuttoon. Nyt Taiwanissa on jäänyt kiinni salakuljettaja, jonka housuista löydettiin tullissa ikävä yllätys.

Taiwanilainen mies oli palaamassa kotimaahansa Vietnamista, kun tullimiehet kiinnittivät häneen huomionsa Taoyuanin kansainvälisellä lentokentällä. Mies päätettiin ottaa lähimpään tarkasteluun, joka kannatti. Hänen housuistaan löytyi nimittäin peräti 67 elävää lintua.

Housut oli suunniteltu lintujen salakuljettamiseen, mutta lintujen vuoksi mies joutui kävelemään hieman poikkeavasti. Ensin miestä epäiltiin huumeiden salakuljetuksesta, mutta niiden sijaan housuista löytyikin suuri määrä lintuja. Linnut oli sidottu kuljetuksen ajaksi kuminauhoilla, ja osa niistä oli jo kuollut löydettäessä.